Over inParkstad.

Inparkstad, daar is het leven goed, zijn de mensen geweldig, is het een feest om te wonen. Daar mag best iemand wat meer aandacht aan besteden. Wij doen dat met deze website. Omdat we geloven dat Parkstad een stad is om trots op te zijn. Doe jij met ons mee? Natuurlijk doe jij met ons mee!

Gallery
Gallery
Gallery
Gallery

De Verbinder.

Robert Nijboer

robert@inparkstad.nl
Tel. 045 – 369 05 74


Of Robert veel indruk zal maken bij het verbinden van gewonden op de spoedeisende hulp is hoogst twijfelachtig. Maar mensen kan hij als geen ander met elkaar verbinden. Zijn aanstekelijke enthousiasme neemt barrières weg. 'De mensen in de regio zijn het grootste goed. Zij maken Parkstad tot het mooiste stukje Nederland. Mijn bedoeling is om de mensen met elkaar te verbinden zodat de regio bloeit naar zijn volle vermogen.'

Lees (binnenkort) meer over Robert

De Verbouwer.

Jos Widdershoven

jos@inparkstad.nl
Tel. 045 – 369 05 73


Veel aanleg voor agrarische activiteiten heeft Jos niet. Toch staat hij hier onder het kopje de verbouwer. Hoe zit dat? 'Het gaat mij er vooral om de beeldvorming bij mensen te verbouwen. Zie het als een missie. Parkstad is een prachtige regio met ontzettend veel mogelijkheden. Het is tijd dat we die kansen benutten. Als ik daar één kolensteentje aan kan bijdragen, kan ik straks tevreden het kistje in. Als het niet lukt, heb ik het in ieder geval geprobeerd en kan ik evengoed rusten.

Lees (binnenkort) meer over Jos

Parkstad geschiedenis.

Het begin.

De gemeenten in de Oostelijke Mijnstreek besluiten samen te werken met de gemeenten Voerendaal, Simpelveld en Onderbanken. Zo ontstaat Parkstad Limburg. een term die wordt bedacht door Oud-politicus Thijs Wöltgens.


History

Stad in het groen.

De naam Parkstad verwijst naar de typische ruimtelijke ordening in de Oostelijke Mijnstreek waarbij zich veel groen tussen de vele kernen bevindt.


History

Transitie.

Parkstad Limburg verandert rond de overgang van de 19e naar de 20e eeuw van een agrarische regio in een industriële. De regio transformeert van een troosteloos voormalig mijngebied naar een groene toeristische bestemming.


History

De toekomst.

Vorige eeuw een regio zonder toeristische omzet. In 2016 winnaar van een toerismeprijs. Een prijs voor de transformatie- kracht van Parkstad. De toekomst ziet er rooskleurig uit.


History

Onze missie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Ut convallis, lacus nec ornare volutpat, velit turpis scelerisque purus, quis mollis velit purus ac massa.


inParkstad in cijfers.

0
leden
0
Ondernemers
0
Reacties

Meld je NU aan.

Als je niet langer kunt wachten om ons mee te helpen, meld je dan gelijk aan door op onderstaande knop te klikken en je gegevens achter te laten.

Nu inschrijven