Wintercircus Arlette Hanson in Theater Kerkrade

In Evenementen, Kerkrade door Robert NijboerPlaats een reactie

wintercircus arlette hanson

Op 8 en 9 december aanstaande speelt het Wintercircus Arlette Hanson de nieuwe voorstelling ‘Fraaie Fratsen!’ in het Theater in Kerkrade. Op 8 december om 19.30 uur vindt hier de Benelux première van de nieuwe show plaats. Bijzonder aan de voorstelling van zaterdag 9 december is dat deze ook geschikt is voor blinden en slechtzienden.

inParkStad Advertentie

Wintercircus Arlette Hanson

Pretpark Fraaie Fratsen! is de 39e productie van Wintercircus Arlette Hanson en beleeft in Kerkrade haar Benelux première. Op het toneel staat een compleet pretpark. De medewerkers van Fratsenland nemen je mee in hun belevenissen tijdens dit vrolijke en verrassende circusspektakel. Er zijn handstanden op botsauto’s, ondeugende geiten, zes vertederende teckels en komische obers van niks.

Blindentolken

Dankzij Stichting Komt het Zien! is de voorstelling op 9 december 2017 om 14.00 uur ook te bezoeken door mensen die blind of slechtziend zijn. Deze voorstelling begint bij het ‘voelplein’ waarbij blinden en slechtzienden vooraf onder andere aan het decor op schaal, rekwisieten en de kostuums van artiesten kunnen voelen. Enthousiaste blindentolken vertellen tijdens de voorstelling alles wat er te zien is. De visueel beperkten, die samen met het reguliere publiek in de zaal zitten, horen dit verslag via een draadloze koptelefoon. Andere toeschouwers merken hier niets van. Hiermee kunnen blinden en slechtzienden samen met vrienden, familie en kennissen genieten van een theatervoorstelling.

Kijk voor meer informatie op de website van Wintercircus Arlette Hanson. Een filmpje van de voorstelling is HIER te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.