ENNE? Een verrassend boekje voor in je schoen

In Heerlen door Robert NijboerPlaats een reactie

ENNE_Dec17_Sinterklaas

Vanaf vandaag is alweer de derde editie van de ENNE te koop. Hét boekje om murals mee te ontdekken en de stad Heerlen mee te proeven. Bij inParkStad worden we blij van iedere nieuwe editie.

inParkStad Advertentie

Sanne Gijsbers van ‘Street Art Heerlen‘ en Rian Moonen van ‘Ik ben in Heerlen: WAT NU?!‘ zijn er ook deze editie weer in geslaagd een mooie uitgave uit te brengen. Ze dagen je deze keer uit om alle mini murals te vinden die op de omslag afgebeeld staan. Daarnaast krijg je van locals de beste tips in Heerlen, een rauwe stad in het pittoreske zuiden. Ook staan er verhalen in over bijvoorbeeld Does, die met hulp van veel Heerlense handjes zijn jubileumboek uitbracht. Over Barbara, de aankomende film over de Heerlense mijnen. Over SNURK Beddengoed, wiens oprichters Heerlenaren blijken te zijn. En nog veel meer.

Sanne Gijsbers: “Het enthousiasme van iedereen die aan de derde editie meegewerkt heeft is aanstekelijk. Zelf ben ik trots op de omslag met mini murals. Deze kleine werkjes staan overal door de stad, de locaties houden we lekker geheim. Die mogen bezoekers van Heerlen zelf opzoeken!”

Beleef Heerlen op haar best met ENNE. Verken de stad met onze wandelroute, bekijk de prachtige murals, ontdek de (verstopte) pareltjes van de stad én geniet van de tips van echte tupen! ENNE heeft een eerste oplage van 500 stuks, kost €6,95 per stuk en is te koop bij o.a. 100% Heerlen, Coasters, Didi Recordstore, Fly Conceptstore, Puck Wonen, Victor4Art en tijdens de street art rondleidingen van Street Art Heerlen.

Rian Moonen: “Heerlen heeft zoveel creatieve en inspirerende mensen die zich inzetten voor een beter imago van de stad. Zij verdienen een podium. We hopen met dit boekje deze community met elkaar te verbinden en zichtbaar te maken voor iedereen.”

Op de valreep wist Rian ons nog te melden: “Voor de sjnelle beslissers zijn er 50 cadeauverpakkingen beschikbaar, dat bespaart weer inpaksjtress voor pakjesavond!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.