Kleine banden – wie is er niet groot mee geworden?

In Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

kleine banden race

Op zondag 17 september organiseert de Ladies Circle Parkstad een ludieke fietsrace. Ze zamelen op deze manier geld in voor het Toon Hermans Huis in Heerlen. De kleine bandenrace start op het Pancratiusplein voor een rondje om de kerk.

inParkStad Advertentie

Voor ieder wat wils

Er is een kids-race en team-estafette voor volwassenen! Voor beide races zijn te gekke prijzen te winnen én wordt er met zijn allen een mooi bedrag bij elkaar gefietst voor het goede doel! Doe jij ook mee? Inschrijven is nog mogelijk.

Meer informatie?

Bezoek de website: www.kleinebandenrace.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.