Het Parkstad Limburg Stadion is niks gevraagd

In Had ik jou iets gevraagd?, Heerlen, Kerkrade, Opinie, Sport, Verhalen door Paul DolhainPlaats een reactie

Er is veel te doen rondom Roda JC de laatste tijd. Komt Roda de nacompetitie door? Hoe staat de club er financieel voor? En op welke grassoort wordt er volgend seizoen gevoetbald? Allemaal vragen, vragen, vragen en nog eens vragen. Maar er is niemand die het Parkstad Limburg Stadion iets vraagt? Wat vindt hij er eigenlijk van, want hem is helemaal niks gevraagd!

Goedemiddag Parkstad Limburg Stadion. Laten we direct beginnen, we hebben veel te bespreken. Allereerst: Kunstgras of echt gras?

Echt gras natuurlijk! Ik mis de geur van vers gemaaid gras. Al begrijp ik dat door bezuinigingen kunstgras is aangelegd.

Er zijn meer verenigingen die moeten bezuinigen, maar de buren van MVV hebben wel gewoon gras, steekt dat niet?

Het gras is vaak groener bij de buren, nietwaar? Ik heb hoop dat we snel weer terug kunnen naar de het gewone gras, dat staat ook in de planning van meneer Korotaev.

Die meneer Korotaev die laat er ook geen gras over groeien. Gelooft u nog in al die plannen? Hij riskeert een gevangenisstraf van drie jaar.

Ik weet niet precies wat er aan de hand is. Hij zit in elk geval vast en dat is niet fijn voor Roda JC. We willen groeien en financieel stabiel zijn, dan kunnen we dit echt niet gebruiken.

Het zou gaan om een ongedekte cheque van €17 miljoen. Ik heb vroeger ook wel eens een cheque uitgeschreven, maar zoveel nullen pasten er niet eens op mijn cheques.

We moeten het afwachten. Laten we eerst maar eens zorgen dat we zondag van Helmond Sport winnen, dat zal nog een hele klus worden. Sportief gezien hebben we wel alles in eigen hand.

Jullie missen sowieso Paulissen, dan zijn er nog een paar spelers uit de selectie gezet. Er staan er ook nog een paar ‘op scherp’. Hoe kijkt u daar tegenaan? Heeft u vertrouwen?

Natuurlijk heb ik vertrouwen, maar het wordt geen makkelijke klus. We moeten ervoor zorgen dat het publiek er weer achter gaat staan. Die twaalfde man is nu extra belangrijk.

Dus u laat de helft weer gratis binnen?

De seizoenskaarthouders mogen gratis naar binnen, dat vind ik logisch. Zij zijn ons al het hele seizoen trouw, in deze fase hebben we hun steun juist nodig.

U bedoelt: Zij zijn het spel gewend, die twee thuiswedstrijden kunnen ze ook nog wel aan. Stel dat Roda degradeert hoe ziet de toekomst er dan uit?

Niet zo fraai in elk geval. We weten het zelf nog niet, maar ik ga er niet van uit dat we degraderen. We hebben meer kwaliteit in huis, dan onze tegenstanders. We moeten het vuur in onszelf zien te ontbranden.

En dan het liefste in de finale MVV verslaan op echt gras?

Dat is een droomscenario waar iedereen, behalve de politie, wel op hoopt!

Even iets anders. Jullie willen een trainingsveld laten bouwen in Heerlen. Loopt u al vooruit op een fusie?

Eigenlijk sta ik al op Heerlens grondgebied, we zijn het alleen Kerkrade gaan noemen, omdat ik een Kerkraadse vereniging moest blijven. Eigenlijk is dit het meest florerende stukje Heerlen, maar ze hebben het vergeven aan Kerkrade.

Eigenlijk floreert alles hier, behalve Roda JC, is het niet?

Als alles een beetje meezit, floreert Roda ook. Ik ben ervan overtuigd dat we met het geld van meneer Korotaev een stap naar boven kunnen zetten. Al is het even afwachten hoe dat verhaal zich gaat ontwikkelen.

Hoe groot is de kans dat u uw naam laat veranderen? Er schijnt een sponsor te zijn die de naam van het stadion wil kopen.

Als ik in het belang van de club mijn naam moet veranderen, dan moet dat maar. In de volksmond zal ik toch het Parkstad Limburg Stadion blijven heten.

Dus er is een kans dat Roda JC volgend seizoen speelt in het Kruidvat stadion? Grote kans dat de vrouwen dan ook komen kijken. En de slogan past ook lekker bij de club. Win win.

Steeds verrassend. Altijd voordelig.

Ik kom u in ieder geval bezoeken binnenkort!

Komt u naar de play-offs kijken Paul?

Nee, ik heb kaarten voor het WMC, dat is meer mijn ding. Succes in de play-offs!

Over de schrijver

Paul Dolhain

interviewt voor inParkStad elke maand een markante plek in Heerlen. Op maandag kun je hem vlak voor de lunch horen op L1 radio waarin hij terugblikt op de afgelopen week. Je herkent hem misschien ook van de And're Hazes Band en als één helft van het duo Peul Jan. Kijk ook eens op zijn site.

julie night sexy blowjob.onlyragazze.com
sessohub.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.