JCI Land van Herle biedt Parkstadprent aan Parkstadburgemeesters aan

In Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nieuws, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Voerendaal door Robert NijboerPlaats een reactie

'Parkstad' door Rimke Nolten

Vandaag om 14.30 uur biedt JCI Land van Herle (voorheen de Juniorkamer) de derde editie van de Parkstadprent aan de burgemeesters van de acht parkstadgemeentes. Dit zal gebeuren tijdens het burgemeestersoverleg op het gemeentehuis te Heerlen.

Het aanbieden vandaag is tevens het startschot voor de verkoop van de prent. Deze werd door kunstenares Rimke Nolten (zelf afkomstig uit Parkstad) speciaal voor JCI vervaardigd. De opbrengsten komen grotendeels ten goede aan Stichting Spelend Kind Parkstad.

Parkstadprent

De Parkstadprent met titel ‘Parkstad’ zal in beperkte oplage (genummerd en gesigneerd) worden uitgebracht in twee verschillende uitvoeringen:

  • Acryl/aluminium Dibond (80x40cm) voor € 250,= (oplage 75 stuks)
  • Ingelijste fotoprint (60x30cm) incl. lijst (70x50cm) voor € 100,= (oplage 75 stuks)

Voor meer informatie: info@landvanherle.nl of www.jcilandvanherle.nl

Over JCI

JCI is een wereldwijde netwerkorganisatie. Met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen, voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2000 leden. De organisatie is niet politiek of religieus gebonden. JCI heeft als non-gouvernementele organisatie de hoogste adviesstatus bij de Verenigde Naties.

Eén van de pijlers van JCI is “community”. Hieronder vallen alle projecten die JCI doet voor de samenleving, lokaal, regionaal, nationaal of internationaal. De Parkstadprent is een project van JCI Land van Herle, specifiek voor de regio Parkstad. De kunstenaar, de Kamer (JCI Land van Herle), het doel en de kopers hebben allen een link met Parkstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.