Gevarieerd literair weekend in Theater Landgraaf

In Landgraaf, Poëzie, Verhalen door Redactie inParkStadPlaats een reactie

Avond van de Poëzie 2017

Poëziefestival Landgraaf organiseert aanstaande vrijdag de 11e Avond van de Poëzie. Het blijft overigens niet bij die ene avond, het hele weekend is een gevarieerd literair programma samengesteld.

inParkStad Advertentie

Vrijdag 10 maart

Het programma begint op vrijdagavond om 20.00 uur. Barbara Beckers presenteert dan de 11e Avond van de Poëzie. Tijdens deze avond presenteert Runa Svetlikova – winnaar van de Jo Peters Poëzieprijs – haar nieuwe dichtbundel. Daarnaast zijn er optredens van Heerlens stadsdichter Merlijn Huntjens en voormalig stadsdichteres Michelle Bracke. De avond begint om 20.00 uur en entree is €8,-

Zaterdag 11 maart

Een dag later is de bühne voor de jeugd. Tijdens het Poëziepodium Jeugd presenteert jong talent zich (vaak voor het eerst) aan een groter publiek. Leerlingen uit groep 8 van: De Speurneus, Harlekijn, Wereldwijs, De Wegwijzer, ‘t Valder, An d’r Put, De Schatgraver, Op gen Hei en De Wissel etaleren hun poëtisch talent. Deze avond is gratis toegankelijk. Bezoekers dienen wel verplicht vooraf te reserveren via: info@theaterlandgraaf.nl.

Zondag 12 maart

Afsluiting van het weekend met een literair matinee. Bekende schrijvers worden door Dick Gebuys geïnterviewd. Te gast zijn onder andere: Max van Weezel, Annet Bleich en Rosita Steenbeek. Het matinee begint om 13.30 uur. Kaartjes kosten €25 (inclusief een hapje en een drankje).

Meer informatie?

Voor deze drie literaire voorstellingen kunt u kaarten reserveren bij Theater Landgraaf: 045-5310929 of info@theaterlandgraaf.nl

Stichting Poëziefestival Landgraaf

www.poeziefestivallandgraaf.nl
info@poeziefestivallandgraaf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.