Parel van de metal Carach Angren speelt thuiswedstrijd in Oefenbunker

In Cultuur, Evenementen, Landgraaf, Verhalen door Erik GerardsPlaats een reactie

Carach Angren - oefenbunker

Het is maandag 9 juni 2014; metal Monday op de 45e editie van Pinkpop. Veel diehard Pinkpopgangers hebben deze dag met dikke stift omcirkeld. Vandaag staan er eindelijk nog eens ouderwetse gitaren op het menu. Met een line-up waar gitaarliefhebbers van watertanden. Wereldacts als Rob Zombie, Mastodon, Avenged sevenfold en afsluiter Metallica laten festivalterrein Megaland schudden op zijn grondvesten.

inParkStad Advertentie

Carach Angren in Oefenbunker

Binnenkort komt weer zo’n topact naar Landgraaf. Sterker nog: ze komen uit Landgraaf! Op 4 februari speelt metalband Carach Angren in de Oefenbunker. Deze band gooit internationaal hoge ogen. Ze speelden bijvoorbeeld al in heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika en zelfs Dubai alles plat. Carach Angren werd in 2003 opgericht door 3 jonge muzikanten uit Parkstad. De band staat bekend om de – voor dit genre – zeer goed verstaanbare teksten. Hierin zijn Engelse, Franse en Duitse invloeden verwerkt. De songstructuren, onverwachte breaks en bombastische arrangementen zorgen voor een geweldige darkmetal sfeer.

Wereldtopper met eigen ogen zien

Je hebt nu de kans om deze wereldtopper in je eigen knusse poppodium te bewonderen. Misschien had je het nog niet gezien, maar aanstaande zaterdag 4 februari spelen ze een heuse thuiswedstrijd. Ze spelen dan gegarandeerd de pannen van het dak. Vandaar dat dit een mooie kans is om ze in hun eigen achtertuin te bewonderen. Hou jij van snoeiharde gitaren, een lekkere bak herrie en een aangenaam duister metal sfeertje? Dan mag je dit concert absoluut niet missen!

Check voor en meer info en kaarten: www.oefenbunker.com of de Facebookpagina van de Oefenbunker

Over de schrijver

Erik Gerards

Is een trotse Heerlenaar die houdt van het bourgondische leven. De brandstof uit bourgondische activiteiten gebruikte hij vroeger om de top te halen bij het sporten. Blessures brachten hem in contact met de fysio. Dat vond hij zo leuk dat hij tegenwoordig sporters en niet-sporters helpt om pijnvrij door het leven te gaan. Fysio by day, Bourgondiër by night.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.