Don’t beliebe the hype

In Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

De hardnekkige geruchten gaan dat Justin Bieber dit jaar zijn opwachting gaat maken op Pinkpop…. In de eerste instantie werd het door iedereen weggelachen. “Neeeejjjj, dat kán niet!” maar nu zelfs Jan Smeets het niet ontkent… (ook niet bevestigd, daar niet van!) En ook de geruchten op festileaks steeds sterker worden begin ik te twijfelen ….Het zál toch niet…..

inParkStad Advertentie
Frits Hartgerink

Frits Hartgerink

Mijn eerste reactie was als die van jullie allemaal. Huilend in de keuken op mijn knieën vallen. Armen in de lucht, roepend: “NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!” Maar, eenmaal gekalmeerd door de buren en politie begon ik eens na te denken…. Justin Bieber op Pinkpop… Mmmm, niet eens zo’n slecht idee! Het levert heel wat voordelen op!

  • Je kan alles goed zien! (De gemiddelde bezoeker zal niet boven de 1 meter 50 uit komen!)
  • Lekker rustig bij de bier tent. Bij de suikerspin kraam daarentegen….
  • Er zijn regels dat je niet zomaar drank of eten mag gaan verkopen op het festival terrein als particulier! Logisch natuurlijk! Maar geldt dat ook voor tissues???? Bedenk het eens…Al die jankende kids! Een pakje tissues te koop voor “slechts” twee euro… Ik ruik een goudmijn!
  • Een mooi schoon veld! (Wat gaan meisjes van 12 anders de rest van de dag doen dan? Juist! Bekers rapen!)
  • Beleefd publiek: Iedereen spreekt je aan met “Meneer”en “U”
  • Hij kan vast niet zo goed een biertje uit de lucht vangen als de zanger van John Coffey in 2015! Tenminste…Niet als we allemaal tegelijk gooien!
  • De gemiddelde leeftijd gaat met 50 jaar omlaag, na de edities met The Rolling Stones en Paul McCartney.
  • Verspreid het gerucht dat hij “gespot” is bij Mac Donalds in Heerlen en de omzet daar zal minimaal verdrievoudigen!

Baby, Baby, Baby

We weten het op tijd dus als we allemaal NU al ons fruit kopen dan zal dat tegen Juni 2017 lekker zacht zijn! Hoe gaan we dit trouwens aanpakken? Gaan we in Mei afspreken op het pancratiusplein om een keer te oefenen met gooien? Een mini podium met een pop erop en juh? Spreken we een codewoord af? (De derde “baby” bij “Baby, baby, baby”?) Vanaf 2020 kun jij zeggen dat je hem ooit een live hebt gezien. Hij zal dan 27 zijn….. (Club van 27???)

De mogelijkheid om dan een geweldige rel te veroorzaken! Op vrijdag voor Pinkpop huur je een Bentley met geblindeerde glazen en dan héél langzaam langs een middelbare school rijden rond de pauzetijd… Raampje open en de weg vragen naar Landgraaf (en nee, hij wilt niet uitstappen natuurlijk!) Kortom, ik kan niet wachten! De mogelijkheden zijn eindeloos! Desalniettemin…. Don’t beliebe the hype! Ik kan me niet voorstellen dat Pinkpop hem écht boekt! Toch? Toch?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.