Opening Heerlen Héron crowdfund mural

In Evenementen door Robert NijboerPlaats een reactie

Aanstaande zondag wordt hij officieel geopend. De Heerlen Héron. Naast de opening zal er ook een street art markt zijn en diverse workshops voor jong en oud. Komt allen!

inParkStad Advertentie

Crowfunded Mural

Op maandag 10 oktober zijn Vincent Lancée en Dave de Leeuw gestart met het schilderen van de crowdfunded mural Heerlen Héron. Ondertussen is de Heerlen Héron al bijna herrezen. Neem deze week nog een kijkje terwijl de mannen aan het werk zijn bij het oude CBS-gebouw. Belangstellenden kunnen het schilderen het beste volgen vanaf de Parallelweg ter hoogte van de NS-parkeerplaats.

Heerlen Héron

Dankzij de vele donateurs die bijgedragen hebben aan de Heerlen Héron kunnen wij aanstaande zondag 30 oktober van 14.00-18.00 uur, de officiële opening van de Heerlen Héron vieren met een grote streetart markt voor jong en oud op het binnenplein bij Carbon6 (het oude CBS-gebouw).

Voor jong en oud

Iedereen is van harte uitgenodigd voor de streetart markt. Er zijn diverse streetart producten te zien én te koop. Zo zijn onder andere 100% Heerlen, TUUP Clothing, Heavy Amateurs, Megapool Hof Heerlen en Tonz-a-bomz aanwezig met mooie items. Daarnaast worden de hele middag door lokale streetart kunstenaars workshops gegeven voor jong en oud. Om 15.00u is er zelfs een breakdance workshop door HFC Dancestudio. Lars Ickenroth verzorgt live een nieuwe ‘caral’. Heerlen Murals presenteert de foto installatie ‘Infatuated’. Ook de grootste kleurplaat van Heerlen is aanwezig en er zijn nog vele andere leuke activiteiten en deelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.