Arcus College presenteert: Nieuwe Honden – ‘An evening in europe’

In Evenementen, Nieuws, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Al vijf jaar op rij presenteren leerlingen van het Arcus College (afd. Kunst, Theater en Media) de ‘Nieuwe Honden Show’. Dit jaar is het thema ‘An Evening in Europe’. Het beloofd net als andere jaren een enorm spektakel te worden, met muziek, zang, dans en toneel.

De show wordt ieder jaar gepresenteerd en georganiseerd door de leerlingen van het KTM Arcus College. De leerlingen zijn verantwoordelijk voor alles op en rond het podium. Licht, geluid, horecavoorziening, beveiliging, alles komt uit eigen koker. Op deze manier kunnen zij laten zien wat ze binnen de muren van het Arcus College allemaal geleerd hebben. Dit jaar vindt de show voor de tweede keer plaats in het theater van de Campus.

Nieuwe Honden

Nieuwe Honden is een theatershow en onderwijsproject waar alle KTM studenten plus studenten van een aantal andere opleidingen van het Arcus College aan meewerken. Dit jaar bestaat Nieuwe Honden 6 jaar en worden de shows uitgevoerd op 8 en 9 november 2016. Tijdens deze avonden delen de opleidingen Popmuziek en Drama het podium. De show is toegankelijk voor iedereen.

Arcus Campus

In 2014 zijn de opleidingen van het Arcus College samengevoegd op een locatie, de Arcus Campus. De Arcus Campus is verdeeld in verschillende torens. Onder een van deze torens zit de afdeling KTM (kunst, theater en media). Bij deze afdeling horen de opleidingen: fotografie, acteur (drama), popmuziek, evenementenorganisatie, audiovisueel en podiumtechniek. Het theater van het Arcus College is een leerwerkplein waar studenten hun theorie kunnen toepassen.

Leerlingen KTM

De leerlingen van het KTM werken ieder jaar mee aan deze productie. De leerlingen worden op deze manier uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Het doel van deze show is om studenten een levensechte leerervaring te bieden. Er zullen 100 mensen voor, achter en op de schermen aan het werk zijn.

Kaartjes?

Via www.nieuwehonden.nl zijn er voor beide avonden nog kaarten verkrijgbaar à 6 euro (excl. reserveringssysteem (1,00 euro). Dit jaar wordt er voor het eerst gewerkt met een online reserveringssysteem.

(Tekst: Fabiënne Vaessen / Fotografie: Chuan Grandsaerd, leerlingen Arcus College)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.