Streetart Heerlen – in de straat, maar ook online

In Beeldspraak, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Wereld Foto Dag

Het is al weer een tijdje geleden dat er een item over de Heerlense muurschilderingen op OogopHeerlen stond. Deze keer een van de laatste nieuwe aanwinsten in onze gemeente. Dit krachtige en kleurrijke ontwerp is van Antwerpse kunstenaars Joachim en K.SHIT. Het team achter Streetart Heerlen nodigde de kunstenaars uit naar aanleiding van het ontstaan van een Antwerpse versie van een online kaart met daarop alle straatkunst uit die stad.

inParkStad Advertentie

Dit kunstwerk is te vinden op de Sittarderweg 21. Mocht je  er een kijkje gaan nemen, vergeet dan niet om ook de achterzijde van het gebouw te bekijken, hier is nog een muurschildering te vinden. De eerste die Hendrik Beikirch maakte in Heerlen.

Meer Streetart Heerlen?

Bezoek dan de website van Streetart Heerlen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.