Mondo Verde presenteert: El Mundo Fantasia

In Evenementen, Nieuws, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

el Mundo Fantasia

Mondo Verde presenteert in samenwerking met Twilight Fantasy Productions: El Mundo Fantasia. Dit is een nieuw evenement voor alle liefhebbers van fantasie, cosplay en steampunk. De eerste editie van dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 3 september as. en is de opvolger van het succesvolle Halloween evenement dat vorig najaar op dezelfde locatie is gehouden. Het park opent om 10.00 uur haar poorten. Bezoekers kunnen verkleed komen in allerlei creaties en er is mogelijkheid tot fotografie. Dresscode: Fantasy/Cosplay/Steampunk.

inParkStad Advertentie

Voor jong en oud

In verschillende delen van het park zullen er overdag activiteiten, workshops/demo’s plaatsvinden, en zijn er horecagelegenheden voor het nuttigen van een hapje en een drankje. Verder wordt er uiteraard muziek gemaakt door verschillende muzikanten!Rondom Alhambra bevindt zich de “Magical Market” waar verschillende standhouders hun fraaie producten zullen verkopen tot in de late uurtjes! ’s avonds zal er in hetzelfde gebouw een themafeest worden gehouden met verschillende DJ’s en een lasershow. (Voor het themafeest worden aparte kaartjes verkocht).
Dit evenement is zeer geschikt voor jong en oud!
Beleef en geniet van een fantastische dag en avond in een geweldig park en bekijk “The World in One Day!

El Mundo Fantasia programma

Kijk hiervoor op de facebookpagina van het evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.