Winnaar shirt Bob Schoonbroodt bekend

In Nieuws, Sport, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Winnaar shirt

OogopHeerlen kreeg van Bob Schoonbroodt een shirt met handtekening om te verloten onder de lezers van OogopHeerlen. Veel mensen hebben hier op gereageerd en zouden het shirt graag toevoegen aan hun verzameling. Maar er kan er maar eentje winnen helaas. De gelukkige is Ralph Ritsma. Als wielerliefhebber en volger van Bob Schoonbroodt is hij erg blij met zijn nieuwe aanwinst. Toeval wil dat Ralph, net als Bob, woonachtig is in Hoensbroek. Proficiat Ralph en veel plezier met het shirt!

inParkStad Advertentie

Nog meer winnen?

Achter de schermen zijn we bij OogopHeerlen alweer bezig met het verkrijgen van meer prijzen voor onze trouwe lezers. Houd de pagina dus goed in de gaten, binnen kort meer hierover. Het lijkt er in ieder geval op dat er een prijs aan zit te komen met Olympische allure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.