SplashMob 2016 – een spetterend festijn

In Evenementen, Nieuws, Verhalen door Robert Nijboer

Splashmob 2016

Over precies één week is het weer zover, dan staat SplashMob 2016 voor de deur. Of beter gezegd, op het plein. Iedereen is weer van harte uitgenodigd om, voorzien van super soaker of waterballon, mee te doen aan dit spetterende zoetwaterspektakel.

inParkStad Advertentie

De organisatie verwoordt het als volgt: ‘SplashMob is dé manier om ongein uit te halen met je vrienden, je collega’s eens flink te grazen te nemen en vooral veel lol te hebben! Iedereen, van peuter tot senior, is van harte uitgenodigd om er samen opnieuw het grootste watergevecht van Nederland van te maken. Het waterfestijn barst op vrijdag 19 augustus om 16.00 uur los op het Pancratiusplein, terwijl de DJ het strijdtoneel voorziet van opzwepende battle beats.’ En het mooiste is, het is nog gratis ook! Nu alleen nog duimen met zijn allen dat het weer een beetje mee zit.

Jij komt toch ook?

Dit natste feestje van het jaar vraagt aandacht voor “Gender Equality” (oftewel gendergelijkheid). Het maakt niet uit van welk geslacht je bent, wat je gender of seksuele geaardheid is. Iedereen heeft hetzelfde recht op vrijheid! SplashMob 2016 laat zien hoe we dat in Heerlen doen!

Nieuwsgierig naar SplashMob 2016?

Bekijk dan de facebookpagina of de foto’s van 2015

SplashMob 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Heerlen Mijn Stad, Heerlense Studenten Introductie en COC Limburg.