Speeddaten met Jan Smeets, het kan op Cultura Nova

In Cultuur, Evenementen, Nieuws, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Speeddaten met Jan Smeets

Ter ere van het winnen van de Tourism for Tomorrow Award 2016 zullen Bekende Parkstedelingen op vrijdag 2 september speeddaten met bewoners van Parkstad. Parkstad Ambassadeurs zoals Camille Oostwegel (Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants), Ger Koopmans (gedeputeerde Provincie Limburg), Jan Smeets (Pinkpop) en Hessel Meijer (Rodaboulevard) gaan korte gesprekjes aan met iedereen die daar interesse in heeft. Ook Astrid Boeijen, CBS Hoofddirecteur Dataverzameling en Vestigingsmanager Heerlen, die ter plekke tot Parkstad Ambassadeur wordt benoemd, neemt aan het speeddate-evenement deel.

inParkStad Advertentie

Parkstad Ambassadeurs vieren WTTC-prijs

Voor wie het heeft gemist. In april 2016 werd Parkstad in Amerika beloond met de Tourism for Tomorrow Award 2016. Het is de eerste keer dat Nederland deze prestigieuze prijs wint. De in Zuid-Limburg gelegen regio, bestaande uit de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal, liet de overige twee kanshebbers, Swiss Parks Network (Zwitserland) en V&A Waterfront (Zuid-Afrika), achter zich. De prijs is een erkenning voor de duurzame transformatie van de regio. De regio vierde de prijs samen met de belangrijkste stakeholders in het toeristisch veld. Al deze mensen ontvingen uit handen van gedeputeerde Eric Geurts een Parkstad Ambassadeurs Certificaat.

Benoeming Astrid Boeijen tot Parkstad Ambassadeur

Naast belangrijke spelers in de recreatieve sector zijn er ook een aantal grote, niet-toeristische bedrijven die in belangrijke mate hebben bijgedragen aan de transformatie van de regio. Om hen te bedanken wordt Astrid Boeijen (CBS) tijdens deze dag benoemd tot Parkstad Ambassadeur. Aansluitend neemt zij deel aan het speeddaten. Een lijst met alle deelnemende ambassadeurs is te vinden op www.ditisparkstad.nl.

Tijd en plaats

Het speeddaten start om 9 uur ’s ochtends in de Spiegeltent te Heerlen op het Burgemeester van Grunsvenplein. De Spiegeltent maakt deel uit van Cultura Nova. Het is mede dankzij dit jaarlijks terugkerend, Heerlense cultuurfestival dat Parkstad is uitgeroepen tot beste bestemming ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.