Bijsmans penningen nog even geldig

In Cultuur, Nieuws, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Bijsmans penningen

De meeste Heerlenaren die wel eens bij  Café Bijsmans kwamen, hebben er nog wel ergens een paar liggen. In een kast, een la of een speciaal daarvoor gereserveerde pot. Het gaat hier natuurlijk over Bijsmans penningen. Al jaren dezelfde rode ronde schijven, wie is er niet groot mee geworden? Bijs is helaas niet meer, maar penningen zijn er nog genoeg in omloop en het mooiste is, ze zijn nog te gebruiken bij BIJS NXT DOOR.

inParkStad Advertentie

Tegemoetkoming

Het volgende is namelijk te lezen op de Facebookpagina: ‘Beste Bijs gasten, Om u tegemoet te komen kunt u de Herbergh Bijsmans penningen nog tot en met zaterdag 23 juli inleveren bij BIJS NXT DOOR!’
Reden voor iedereen om nog eens goed te zoeken thuis en op tijd een keer langs te gaan om de allerlaatste penningen op te maken. Meteen een goede gelegenheid om eens binnen te kijken bij BIJS NXT DOOR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.