Aambos komt tot leven met ‘A Night in the Woods’

In Brunssum, Cultuur, Evenementen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

A Night in the Woods

Aankomend weekend, vrijdag 22 en zaterdag 23 juli, is het alweer tijd voor de vierde editie van ‘A Night in the Woods’ in ons eigen Aambos. Er kan worden genoten van een diverse line-up aan artiesten en rond 22.00 uur (zodra de avond valt) wordt er in de tijdelijke openluchtbioscoop op het terrein op vrijdag de film ‘Shaun of the Dead’ (2004) en op zaterdag de film ‘Snatch’ (2000) vertoond.

inParkStad Advertentie


Vrijdag start het festival om 15.00 uur en kan het publiek genieten van: DJ Rard, Kiki Mettler, Jahberg Soundsystem, Deux Cent Kilo, Dreyaz, Pussy Palace, DB Junk, DJ Bix en Taymir. Op zaterdag zijn de bezoekers weer welkom vanaf 12:00 uur. Deze dag kun je genieten van: Bruce Sawyer, Shaft, Nowy, Sugar Plum Fairy, Melvin Thomassen, Ed Orable, Flamboyant, Bounty Island, GuillaumeColson, Blue en Sparrow Falls. Beide dagen zijn er vanaf 22:00 uur afterparties in Café Bluff en poppodium Nieuwe Nor, met verschillende artiesten van A Night in the Woods.

De innerlijke mens

Op het terrein zijn verschillende horecagelegenheden te vinden. Zo zijn er o.a. een (wijn)bar, ijskraam, sapjes en smoothies van de Powerladies, lekkere saté-tjes, koffie en gebak van Surplace, buitenkeuken van Down South Events en zoetigheid van Snoepspinner. De mannen van Radio Tent zorgen voor de nodige gezelligheid en deuntjes bij de food area.

Parkstad Popstad Talents

Bij de entrée is een podium van Parkstad Popstad, waar onder andere de Parkstad Popstad talents hun kunsten vertonen. Dit podium is vrij toegankelijk.

Ook voor kinderen

Voor het eerst bij A Night in the Woods is er een speciale Kids Area. Kinderen kunnen hier zorgeloos knutselen of geschminkt worden. Ook kunnen meedoen met de kinderyoga, op zoek gaan naar de verborgen schat en nog veel meer!

A night in the Woods Tickets

Deze zijn te verkrijgen via anightinthewoods.com, Coasters te Heerlen, The Boxconcept store te Roermond en Quatro Cinema te Heerlen. De weekendtickets kosten € 25,00 en de dagtickets €17,50. Deze zijn, mits het niet is uitverkocht, ook nog verkrijgbaar bij de dagkassa. Bezoekers die een picknickdeken meenemen naar het terrein krijgen het eerste drankje gratis. De allertofste picknickdeken wint zelfs 10 consumptiebonnen!

Foto: René Bradwolff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.