Wheels ’n Bites sfeerimpressie (fotoserie)

In Cultuur, Evenementen, Mensen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Wheels 'n bites

Na een zonnige start op vrijdag, zat het weer een beetje tegen voor Heerlens eigen Food Truck Festival Wheels ’n Bites. Gelukkig maakte de zondag veel goed. Op de warmste dag van dit jaar tot nu toe kon men volop genieten van de diverse hapjes, drankjes, optredens en ander vermaak. OogopHeerlen maakte een Wheels ’n Bites sfeerimpressie (34 foto’s). Herken je iemand op de foto’s, vergeet ze dan niet te taggen!

inParkStad Advertentie

Valkenburgs vervolg

Heb je een leuke tijd gehad in Heerlen en zou je graag nog een keer gaan? Of was je deze keer niet in de gelegenheid om te komen? Dan heb je geluk, Wheels ’n Bites krijgt namelijk een vervolg. Op 12, 13 en 14 augustus zal Wheels ’n Bites opnieuw worden gehouden, ditmaal in Valkenburg. Volg de facebookpagina van Wheels ’n Bites voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.