Heerlen bruist met Parkcity live

In Cultuur, Evenementen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

ParkCity Live 2016

Over minder dan drie weken is het alweer zover, een nieuwe editie van Parkcity live. Het jaarlijkse popfestival in Heerlen waar 8000 bezoekers per dag op af komen. Twee dagen vol muzikale avonturen van verschillende genres voor jong en oud. Ook dit jaar weer grote en succesvolle acts zoals: Kensington, Typhoon, Lil kleine en Ronnie Flex.  Naast de beleving van muziek staat parkcity live ook voor het Mysterie van kunst en cultuur en aandacht voor nieuwe jongen talenten. Volgens Parkcity live zelf elk jaar de grote afsluiter van het popseizoen.

inParkStad Advertentie

Zaterdag 16 Juli en Zondag 17 Juli loopt heel muziekliefhebbend parkstad weer uit om 2 dagen feest te vieren op het festivalterrein op Bekkerveld. Met meer dan 60 Nationale en Internationale acts is dit dan ook iets wat men niet wil missen. Vooral niet voor het geld wat dit ieder jaar kost. De ticketprijs is namelijk erg laag als je kijkt naar alle artiesten die er komen. Kinderen tot 9 jaar zijn zelfs beide dagen gratis welkom. Een ideaal festival om als ouders met je kinderen te bezoeken. Dit is dan ook elk jaar weer terug te zien in de leeftijden van de bezoekers, alle generaties van jong tot oud zijn te vinden op het festivalterrein.

Groen ondernemen

Parkcity live het eerste Festival in heel Zuid-Limburg dat een start gaat maken aan groen en duurzaam ondernemen. Onder het motto: groen, groener, groenst willen zij meedoen aan het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Uitverkocht

Helaas zijn alle tickets van Parkcity Live tickets uitverkocht. Een ongekend succes. Wel zijn er op beide dagen nog een aantal tickets te krijgen aan de dagkassa, dus wees er vroeg bij voordat deze ook alweer op zijn!

ParkCity Live 2016

Grote namen zijn dit jaar onder andere:

Kensington
Racoon
Jett Rebel
Bløf
Dotan
Lucas Hamming
The Partysquad
Lil Kleine en Ronnie Flex
Moksi
Darkraver
Demi-Sec

De afsluiter van dit jaar is nog een verrassing. We verwachten dan ook dat dit nog een extra grote naam zal worden aangezien deze het festival afsluit. Iets wat u dus zeker niet wilt missen!

Tekst: Calvin Eijpe & Rik Hendrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.