Heerlen Murals – eerbetoon aan Remi Vervloet

In Verhalen door Robert Nijboer2 Reacties

Heerlen Murals - Eerbetoon

Vandaag weer een zeer mooi kunstwerk van ‘Heerlen Murals’. Deze is te vinden op de rotonde aan de Burgemeester Waszinkstraat (bij sportpark Bekkerveld).

De schildering werd gemaakt door Hans Keuls, Dave de Leeuw en Vincent Lancee en is een eerbetoon aan de in 2012 overleden kunstenaar Remi Vervloet. Het initiatief hiertoe werd genomen door kunstencentrum Signe (kuS). Vervloet was hier regelmatig actief. De kunstenaar was zelf afkomstig van het Bekkerveld, vandaar dat deze plaats zeer geschikt leek om een herinneringsplek voor hem te bewerkstelligen.

inParkStad Advertentie

Heerlen Murals

Welke mural mis jij nog in deze serie van OogopHeerlen? Laat me weten welke mural jij vindt dat een plek verdient op ditt blog (en vooral ook waarom) en wie weet is ‘jouw’ mural binnenkort hier te bewonderen.

2 reacties op “Heerlen Murals – eerbetoon aan Remi Vervloet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.