Europees succes voor Hoensbroekse dansfamilie

In Evenementen, Heerlense Helden, Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Hoensbroekse dansfamilie

Op Hip Hop Unite 2016 (het Europees kampioenschap) dat dit weekend in Tsjechië is gehouden, is er weer dubbel succes behaald binnen de Hoensbroekse dansfamilie Kortleven. Zowel vader Franklin als dochter Jenna vielen in de prijzen. Pa werd samen met de andere daddies eerste in de categorie 35+ en Jenna werd tweede met de CMW Family.

inParkStad Advertentie

Bekijk hier het filmpje met de winnende dans van de daddies.

Hoensbroek dansfamilie Kortleven

Wil je het item over deze bijzondere dansfamilie (nog eens) lezen? Klik dan HIER. Franklin kondigde destijds al aan dat ze misschien nog wel eens voor een verrassing zouden kunnen zorgen op het EK. Dat blijkt maar al te waar.

Eén reactie op “Europees succes voor Hoensbroekse dansfamilie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.