Heerlen Murals – Rookie (The Weird Crew)

In Cultuur, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Heerlen Murals - Rookie

Vandaag weer eens een van de schitterende murals uit onze stad en één van mijn favorieten. Gemaakt door Duitse ontwerper/illustrator Robert Matzke. Deze kunstenaar, beter bekend als ‘Rookie’ maakt onderdeel uit van de ‘Weird Crew’ en plaatste deze mural in 2013.

inParkStad Advertentie

Het werk van Matzke vertoond veel humor en sarcasme, zoals bij de meeste leden van deze crew. Opvallend zijn het kleurgebruik en de overdreven anatomie van de mensfiguren die hij maakt. De mural is te vinden aan de Gasthuisstraat 2 (de tuin van het Savelbergklooster).

Meer werk van ‘Rookie’

Bezoek dan de website van Robert Matzke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.