Renovatie Gebrookerplein

In Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Renovatie Gebrookerplein

De renovatie van het Gebrookerplein in Hoensbroek is al een aardig eind op weg. Inmiddels zijn de stenen ornamenten geplaatst, die straks een waterpartij zullen vormen.
De renovatie van het Gebrookerplein is de derde en laatste fase van het plan om het centrum van Hoensbroek aantrekkelijker te maken voor het winkelend publiek. Eerder al werden de gehele Kouvenderstraat en het marktplein aangepakt en van een fris nieuwe uiterlijk voorzien.

inParkStad Advertentie

Verdere verandering is dat de bussen die van oudsher altijd dwars door het centrum reden, nu om het centrum heen worden geleidt. Dit was een wens van zowel de winkeliers als van de vervoersmaatschappij en past perfect binnen de plannen van de overheid. In deze plannen worden bij alle steden de bussen niet meer door het centrum geleidt, maar eromheen. Er is bij de Lidl aan de markt een nieuwe bushalte gemaakt.

Het hele renovatieplan is te bekijken op de website van de Gemeente Heerlen (klik HIER)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.