Koningsspelen 2016

In Evenementen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Koningsspelen 2016 - Heerlen

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland en het Caribisch gebied. Ze zijn in het leven geroepen door onze nieuwe koning Willem-Alexander en worden ook in Heerlen voluit gevierd. Ook vandaag was het weer een festijn van jewelste, bij de sportvelden van Bekkerveld waren 1500 kinderen aan de gang met o.a. stormbanen, skaten, skateboarden en tienbal. Verder was er een spectaculaire demonstraties met BMX fietsen. Het weer zat gelukkig erg mee, hierdoor werd het een gezellige dag,  georganiseerd door het CIOS en het Brandenberg College.

inParkStad Advertentie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.