Galerie Kunstmoes bestaat 2 jaar

In Cultuur, Nieuws, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Galerie Kunstmoes 2 jaar

Galerie Kunstmoes bestond op 30 maart alweer twee jaar. Om dat te vieren openden zij gisteren de EXPO #12 met werken van Jasper Visser (mixed media), Jesse de Haas (tekeningen) en Pepe Hermans (olieverfschilderijen). De galerie is iedere zaterdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur en op iedere eerste zondag van de maand. EXPO #12 is nog te zien tot en met 15 mei.

inParkStad Advertentie

Galerie Kunstmoes

Kunstmoes is een plek waar je bij in een warme, huiselijke sfeer kunt genieten van kunst. De galerie is opgericht door Imke van den Berg (grafisch kunstenaar). Samen met verschillende kunstenaars/vormgevers probeert Kunstmoes exposities samen te stellen waarbij de werken een mix laten zien van diverse disciplines, materiaalgebruik of thema.

De galerie is gelegen in Heerlen (Benzenraderweg 8). Deze expositieruimte biedt een platform aan hedendaagse kunstenaars uit binnen- en buitenland en is laagdrempelig van karakter. Behalve de regelmatig wisselende exposities kunt u bij Kunstmoes terecht voor workshops in de grafiek zoals collografie en linosnede.

Meer informatie?

Kijk daarvoor op de website: www.kunstmoes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.