Een toevallige ontmoeting op D’r Joarmaat

In Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

D'r Heëlesje Joarmaat 2016

Er was vandaag genoeg te doen op d’r Heëlesje Joarmaat. Hoewel het weer niet helemaal mee zat trotseerden veel mensen de kou om te genieten van alle muzikale versnaperingen die door de hele stad verspreid te beluisteren waren. Ook de vele kraampjes hadden niet te klagen over de aandacht van het publiek. Toch was de toevallige ontmoeting met ballonvouwer Niels uiteindelijk het leukste moment van de dag voor ons.

inParkStad Advertentie

Moe gelopen en volgegeten waren we op weg naar de auto toen we deze vriendelijke vouwer en zijn dochter tegenkwamen in de Oranje Nassaustraat. De aantrekkingskracht die een ballon heeft op een peuter is groot en Niels (eigenlijk ook op weg naar huis) wist voor de ogen van kleine Sam nog snel even een octopus te voorschijn te toveren uit een paar ballonnen. Nadat deze in ontvangst genomen was en we weer op weg waren naar de auto, moesten we toch nog even terug om een foto te nemen.

De gevouwen ballonnen staan inmiddels trots te glimmen op Sam’s slaapkamer en hij droomt vannacht vast over duiken in de oceaan. Of over ballonvouwen.

Ballonvouwer

Nieuwsgierig naar deze ballonkunstenaar? Hij heeft ook een website (samen met zijn broer Jorre) www.woggel.nl

Eén reactie op “Een toevallige ontmoeting op D’r Joarmaat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.