Arcus aan de slag voor OogopHeerlen

In Mensen, Verhalen door Robert Nijboer2 Reacties

Arcus leerlingen aan de slag voor OogopHeerlen

Maandagochtend, OogopHeerlen is al vroeg op pad en op bezoekt het Arcus College in Heerlen. Een clubje leerlingen van de afdeling Evenementenorganisatie en van Fotografie krijgen een gastles over het schrijven en fotograferen van een blogitem. De meeste mensen moeten nog even wakker worden en bijkomen van het weekend. De les begint.

inParkStad Advertentie

Deze gastles is een introductie voor een opdracht die de leerlingen in de komende weken gaan uitvoeren. Ze gaan in groepen van drie binnen een week twee items maken die geplaatst kunnen worden op ‘OogopHeerlen’. Iedere groep bestaat uit twee ‘schrijvers’ en één fotograaf. Het eerste item plaatsen we vrijdag 13 of zaterdag 14 mei. Dus houd OogopHeerlen in de gaten en laat ons vooral weten wat je er van vindt.

Wil je de leerlingen op weg helpen met een goed idee voor een blogitem, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl De groep die het beste item maakt, wordt geïnterviewd en gefotografeerd voor het blog!

2 reacties op “Arcus aan de slag voor OogopHeerlen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.