Schoonmaakestafette Heerlen en Hoensbroek

In Evenementen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Heerlen Schoonmaakestafette

Tot en met 23 maart gaan bijna 600 leerlingen in Heerlen aan de slag voor een schone omgeving. Onder begeleiding van hun leerkrachten ruimen de deelnemers van verschillende scholen zwerfafval op.Met de schoonmaakestafette sluit de gemeente Heerlen aan bij de Landelijke Opschoondag op 19 maart 2016.

inParkStad Advertentie

Heerlen schoon

De schoonmaakestafette wordt georganiseerd door de gemeente Heerlen in samenwerking met veertien basisscholen in Heerlen en Hoensbroek, te weten BS de Horizon, BS Ganzerik, BS Hoensbroek-Zuid, BS De Windwijzer, BS de Vlieger, BS de Regenboog, BS de Voeëgelsjtang, SO Catharinaschool, BS Paulus, BS de Meyster, BS de Tovercirkel, BS de Schakel, SO Buitenhof en BS Windekind.

Heerlen is supporter van Schoon

De schoonmaakestafette is onderdeel van het Stedelijk Plan Schoonhouden. Dit plan streeft onder meer naar terugdringing van zwerfvuil in de openbare ruimte. In dat kader is in 2014 ook de campagne Heerlen Schoon gestart.

Meer weten over Heerlen Schoon?

Kijk dan op www.heerlen.nl/heerlenschoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.