NLdoet 2016 – check de Last Minutes en help ook mee

In Mensen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

NL Doet

Vrijdag 11 en Zaterdag 12 Maart is het tijd voor NLdoet 2016. Heb jij je nog niet opgegeven als vrijwilliger? Wil je toch wat doen? Dat kan gelukkig nog. Ga naar de website van NLdoet en bekijk de Last Minutes.

inParkStad Advertentie

Een kleine greep

Je kunt gaan helpen bij Scouting Berix of Sint Christoffel. Of ga de speeltoestellen klaarmaken voor het seizoen bij speeltuin ’t Olifantje (Heerlen centrum), speeltuin Mariagewanden of speeltuin Mariarade. Ben je dierenliefhebber? Ga dan hokken opknappen bij dierenstichting Hope. Dit is uiteraard maar een kleine greep uit de klussen die te vinden zijn op de website. Voor iedereen die daar zin in heeft is er een gepaste klus te vinden.

NLdoet 2016 – Meer informatie?

Website: www.NLdoet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.