Boekenweek lunchpauzeconcert bij Schunck*

In Cultuur, Evenementen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Boekenweek 2016

Het is weer boekenweek! Morgen is er bij Schunck* daarvoor een speciale editie vanhet lunchpauzeconcert die net als de boekenweek ‘Duitsland’ als thema heeft. Tijdens deze editie zullen werken worden uitgevoerd van Duitse componisten zoals Bach, Beethoven en Schumann, door Yingshan Hu op piano en Eline Hensels op cello.

inParkStad Advertentie

Boekenweek(geschenk)

Esther Gerritsen schrijft het Boekenweekgeschenk 2016. David van Reybrouck schrijft het Boekenweekessay 2016. Dit jaar zijn Nederland en Vlaanderen gastland op de Boekenbeurs in Frankfurt, daarom richt de Boekenweek zich op onze grote buur Duitsland, onder het motto Was ich noch zu sagen hätte.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.