Hoera, de speeltuin gaat weer open

In Mensen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Hoera, de speeltuin gaat weer open

Nog geen plannen voor komend paasweekend? Gedurende het dit weekend gaan traditioneel de speeltuinen weer open. In de weken hieraan voorafgaand zijn er weer vele handen uit mouwen gestoken om alle speeltoestellen klaar te maken voor de spelende jeugd.
In de speeltuinen in Heerlen kunnen kinderen (maar ook de papa’s de mama’s naar hartenlust spelen. Hieronder een overzicht van al de minipretparkjes in de gemeente Heerlen. Op meerdere locaties is er een feestelijke opening en worden er voor jong en oud extra activiteiten georganiseerd.

inParkStad Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.