Halfvastenoptocht Hoensbroek, eindelijk!

In Evenementen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Halfvastenoptocht Hoensbroek

Eindelijk is het dan zo ver. De grote optocht van Gebrook zal zondag aanstaande plaatsvinden. Tijdens carnaval nog afgelast vanwege het slechte weer kunnen alle carnavalisten nu nog een keer pakje en schminck uit de kast halen en er een mooie dag van maken. Hopelijk zit het weer deze keer wel mee en zullen er vele bezoekers langs de kant staan.

inParkStad Advertentie

En voor iedereen die niet zo lang kan wachten, morgenavond half vastenbal Cch Gebrook in het Kastee! ALAAF

[well]OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een tip voor een leuk verhaal, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.[/well]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.