Fysio by day, Bourgondiër by Night

In Mensen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Erik Gerards - nieuwe columnist voor Oog op Heerlen

Op de oproep ‘columnisten gezocht’ kwam er een spontane reactie van Erik (Gerards). Deze jongeman, type ruwe bolster blanke pit, is op en top Heerlenaar.Hij zal een maandelijkse blog gaan schrijven over wat hem zoal bezig houdt of opvalt binnen het Heerlense.

inParkStad Advertentie

Erik stelt zichzelf voor

Mijn naam is Erik Gerards, geboren en getogen hier in ons eigen Heerlen. Ik ben er trots op Heerlenaar te zijn. Ik woon er al mijn hele leven en zal waarschijnlijk ook niet snel verkassen. Ik ben geboren in januari 1985, met mijn 31e lente op komst moet ik de meeste aardappelen nog eten.

Het Aambos is mijn mooiste stukje van Heerlen.
In het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut en probeer ik mensen te helpen hun lichamelijke kwaliteit van leven te optimaliseren. Voor ik fysiotherapie ben gaan studeren aan de hszuyd in Heerlen, heb ik de sportopleiding aan het CIOS te Sittard gevolgd, in deze periode heb ik als sporter veel aan de kant gezeten met een ontelbaar aantal blessures, de fysiotherapeut was destijds mijn beste vriend. Als patiënt was ik er 2x per week te vinden en hielp mijn fysiotherapeut mij weer fit te worden, zodat ik weer kon gaan sporten. Vandaag de dag probeer ik hetzelfde te betekenen voor sporters en niet sporters die zonder pijnklachten door het leven willen gaan. Ik vind het dan ook geweldig als mensen weer klachtenvrij kunnen genieten van hun dagelijkse activiteiten.

Naast mijn werk interesseer ik me voor veel verschillende sporten, de vasteloavend, lekker eten en drinken. Ik geniet van het leven en ben dan ook Bourgondiër in hart en nieren.

[well]OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een tip voor een leuk verhaal, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.[/well]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.