Voelender kaapt Blauw Sjuut (fotoserie)

In Evenementen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Voelender kaapt Blauwe Sjuut

Op haar 66e Togh legde de Blauw Sjuut vandaag aan in Voelender. Direct bij aankomst werd het schip gekaapt door een piratenboot van de Voerendaals carnavalsverenigingen. De bemanning van de Blauw Sjuut werd ontvangen door burgemeester Piraat Houben. Het is nog maar de vraag of het de bemanning van de Heerlense schuit zal lukken om te ontsnappen en hun Togh verder af te maken.

inParkStad Advertentie

Deze diashow vereist JavaScript.

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een leuk verhaal of heb je een tip voor de redactie, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.