Parkeertarieven afschaffen binnenstad, JA of NEE?

In Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Parkeertarieven afschaffen

Vandaag stuurde Detailhandel Nederland een brandbrief naar alle Nederlandse gemeenten. Deze brief heeft als onderwerp de parkeertarieven bij winkelcentra. Die tarieven zijn volgens veel winkeliers te hoog. In de brief wordt gesteld dat de parkeertarieven een barrière vormen voor het winkelend publiek.

inParkStad Advertentie

Parkeertarieven afschaffen

Door de grote leegstand in veel steden wordt er door de meeste gemeenten gekeken naar mogelijkheden om de situatie te kenteren. Afschaffing van de parkeertarieven is één mogelijkheid die snel doorgevoerd kan worden.

Broekzak – vestzak

Tegenstanders van het plan stellen dat het afschaffen van de parkeertarieven automatisch leidt tot kostingverhoging op een ander gebied. De begroting van de gemeente zal toch sluitend dienen te zijn. Om de misgelopen inkomsten te compenseren zouden dan bijvoorbeeld de gemeentelijke belastingen omhoog kunnen gaan.

Wat vinden jullie, zou het een goed idee zijn om de parkeertarieven binnen de gemeente Heerlen af te schaffen? Of heb je andere ideeën om meer mensen naar de stad te trekken? Laat dan je reactie achter!

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een bijzondere verzameling of heb je een tip voor een leuk verhaal, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Eén reactie op “Parkeertarieven afschaffen binnenstad, JA of NEE?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.