Optochten afgelast door code geel

In Evenementen, Nieuws, Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Optochten afgelast

Door het voorspelde slechte weer zijn meerdere optochten voor vandaag afgelast. De meeste verenigingen die verantwoordelijk zijn voor de organisatie, durven het risico niet aan om de optochten door te laten gaan. Binnen de gemeente Heerlen zijn de optochten van de Heerlerbaan, Heerlerheide en Hoensbroek afgelast. Er wordt nog bekeken of de optochten op een andere datum wel doorgang zal vinden. Voor de optocht van Hoensbroek (de Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch) is er inmiddels een nieuwe datum bekend: 6 maart 2016, 13.11 uur (halfvasten).

inParkStad Advertentie

Optocht Welten-Benzenrade gaat wel door

De optocht van Welten-Benzenrade gaat wel door, maar met een aangepaste optocht. Er mogen geen wagens of uitgebouwde aanhangwagens deelnemen aan de optocht. De start zal zijn op de Kloosterkesweg, begin van de Doom.

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een leuk verhaal of heb je een tip voor de redactie, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Foto: Wim Nijboer (CV De Kangeroes – ANBO Hoensbroek)

Eén reactie op “Optochten afgelast door code geel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.