Koe vliegt uit bocht in Gebrook (fotoserie)

In Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Kowrenne Gebrook

De donderdag voor carnaval is in Hoensbroek sinds jaar en dag de traditionele avond van het ‘Kowrenne‘ (Koe rennen). Verschillende teams gaan met elkaar de strijd aan in zelfgebouwde, papiermaché koeien. Ze proberen allen de eerste plaats te behalen. Met deze hilarische activiteit waarbij menig koe keihard de bocht uit vliegt, wordt in Hoensbroek jaarlijks de carnavalsweek ingeluidt.

inParkStad Advertentie

Deze editie werd het publiek aan het einde van de wedstrijd verrast met een optreden van Erwin.

Breuker Vasteloavend

Kijk voor het complete programma tijdens de carnaval in Hoensbroek op de website van het CCH

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een leuk verhaal of heb je een tip voor de redactie, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.