Hekse Treffe goes on Board

In Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Hekse Treffe goes on Board

Vanavond is het zo ver. Het Hekse Treffe 2016 goes on Board. De organisatie is er in geslaagd om een zeer sterk programma neer te zetten met: Big Benny, Beppie Kraft, Erwin, Fabrizio, De Dörpsgekke, Paul en Leo, Vee en Dee en DJ Bram. Dus dames, stof je mooiste bezem af, zet je haakste neus maar op en mis het feest niet!

inParkStad Advertentie

Het Heksetreffe begint om 19.45 uur en duurt  tot 02.00 uur in diverse cafés in de binnenstad van Heerlen. Hier zullen bovenstaande geweldige artiesten en dj’s zorgen voor een onvergetelijke avond. Het Heksetreffe is ontstaan uit het Oad Wieverbal. Alleen gaan de dames ipv “Oad Wief” op stap als heks. Hierbij proberen de ‘Heksen’ zich zo bijzonder mooi mogelijk uit te dossen en zorgen zij er in ieder geval voor dat zij onherkenbaar zijn voor hun eigen partner/ vrienden. Om 00.00 uur verwijderen de heksen de kinnen, neuzen en pruiken en vieren zij samen met hun partners en vrienden verder.

Gadget

Voor de eerste 250 heksen is er een leuke gadget beschikbaar! Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.

De mooiste heks

Tijdens het Hekse Treffe wordt er een prijs uitgereikt aan de mooiste, origineelste of creatiefste heks van het jaar. Dit jaar worden de heksen beoordeels door een 3-man sterke jury. Zij zullen uit alle heksen een selectie van 5 mooiste heksen maken. Uit deze 5 heksen wordt uiteindelijk de Heks van het Jaar gekozen.

Programma

  • Vanaf 19.45 uur afhalen gadgets bij café De Kromme Toeter en café Bracke
  • 20.30 uur Big Benny, café Bracke
  • 21.15 uur Paul en Leo, café Pelt
  • 21.45 uur Fabrizio, café De Kromme Toeter
  • 22.15 uur Vee en Dee, café d’r Klinge
  • 22.45 uur Erwin, café De BeerKompanie en vanaf 21.30 – 02.00 uur Dj Bram
  • 23.15 uur De Dörpsgekke, Club Koko
  • 23.45 uur Beppie, café Bijsmans
  • 00.30 uur Prijsuitreiking heks van het jaar door onze stadsprins Joris 1, café De Kromme Toeter

Kijk voor meer info op www.heksetreffe.nl en www.facebook.com/heksetreffe

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een leuk verhaal of heb je een tip voor de redactie, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.