Heerlen Streetart hoofdstad van Nederland

In Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Streetart hoofdstad van Nederland

Het blijft complimenten regenen voor Heerlen en haar murals. De website bright.nl noemt Heerlen nu Streetart hoofdstad van Nederland. Omdat OogopHeerlen fan is van het project, vandaag weer een mooie plaat van één van de murals. Deze keer aan de achterzijde van het station te vinden.
Vanaf deze mural zijn er nog minstens acht andere murals te vinden op maximaal 5 minuten lopen. In de komende weken zullen alle murals die op dit moment bekend zijn, worden vastgelegd om een keer een mooie fotoreportage van op het blog te plaatsen.

inParkStad Advertentie

Heerlen Murals boek

Naast liefhebber van de murals, ben ik ook groot liefhebber van boeken en naslagwerken. Van ‘Heerlen Murals’ is er voor zover ik kan ontdekken nog geen boek verschenen. Ik vroeg me dus af of er meer mensen het leuk zouden vinden als dit boek beschikbaar zou komen? Wat vind jij?

Eén reactie op “Heerlen Streetart hoofdstad van Nederland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.