Hamming rockt hard in Nieuwe Nor

In Cultuur, Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Hamming rockt hard

Catchy klanken en een echte rocker: Lucas Hamming afgelopen vrijdag in Poppodium Nieuwe NOR.
Naar aanleiding van zijn debuut ‘HAM‘ speelt Lucas op verschillende podia door het land. Nummers als Never Let You Down en Saving Grace ontbraken natuurlijk niet. ‘De plaat gaat over mij en mijn strijd en tegenstrijdigheden bij het volwassen worden, vooral in het nummer Mr. Irresponsible,’ aldus Hamming. Dat gebeurt op onvermijdelijke melodieën. Met name dat is kenmerkend voor zijn debuut: HAM.

inParkStad Advertentie

Burning down the house

Tevens een fijne en bijzondere avond met Burning Down The House in het voorprogramma. twee jaar geleden opgericht door vijf Heerlense jongens, die nu woonachtig zijn in Amsterdam. De twee oorspronkelijke bandleden Sammy Huijts (gitaar) en Jop Delheij (zang/gitaar) worden sinds kort bijgestaan door een aantal nieuwe bandleden: Andrés Hühner Paulsen – bass, Stijn Berkers op drums en Kaj Houben op trompet.

Hamming rockt hard – meer weten?

Officiële website
Facebook

Tekst & foto: Fabian Viester

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een leuk verhaal of heb je een tip voor de redactie, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Eén reactie op “Hamming rockt hard in Nieuwe Nor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.