Optocht Heerlen 2016 – een terugblik (fotoserie)

In Evenementen, Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Heb jij ook zo genoten van de Heerlense optocht? Of kon je er niet bij zijn deze keer? Vandaag een terugblik op dit fantastische evenement met beelden van fotograaf Fabian Viester. Ga met de muis over de foto en bekijk de hele serie

inParkStad Advertentie

Fotografie: Fabian Viester.
Beelden mogen uiteraard worden gedeeld en tag vooral je vrienden als ze zijn gefotografeert. Het is niet toegestaan de beelden te downloaden en/of opnieuw te plaatsen.

Meer info?

https://www.fabianviester.nl en https://www.fabianviester.nl/event

 

De fotograaf – Fabian Viester

Vandaag een eerste kennismaking met de schitterende beelden van Fabian Viester (o.a. content writer voor #Teamheerlen en huisfotograaf bij Poppodium Nieuwe Nor). Binnenkort kun je op dit blog verder kennis maken met deze talentvolle fotograaf.

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een leuk verhaal of heb je een tip voor de redactie, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Eén reactie op “Optocht Heerlen 2016 – een terugblik (fotoserie)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.