Donkere wolken pakken zich samen boven optochten maandag

In Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Code GEEL of Code GEEL

Voor de optochten van maandag moet er serieus rekening mee worden gehouden dat deze worden afgelast. Vanwege het zware weer dat op komst is is de kans groot dat op zijn minst de grote praalwagens de weg niet op mogen.

inParkStad Advertentie

Code geel

Alle weercomputers geven aan dat het maandag zwaar weer wordt. Er wordt windkracht 6 tot 7 verwacht met windstoten van 75 tot 100 km per uur. Vanaf windkracht 6 is het te gevaarlijk voor grote praalwagens om de weg op te gaan. Er bestaat dan het risico dat deze wagens omver geblazen worden.

Gemeente beslist last-minute

De weerssituatie wordt goed in de gaten gehouden. De gemeente heeft dagelijks contact met de verschillende verenigingen en zal op het laatste moment besluiten of de optochten wel of niet doorgang kunnen vinden.

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een leuk verhaal of heb je een tip voor de redactie, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.