‘Deel je verhaal’ – een avond vol inspiratie in het Cultuurhuis

In Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Deel je Verhaal

Vanavond is er weer een ‘Deel je Verhaal‘ avond in het Cultuurhuis Heerlen. Een avond vol verhalen die je kunnen inspireren, steunen en enthousiasmeren. Op de website van Deel je Verhaal kun je alle verhalen uit het verleden vinden. Ben je geraakt door de verhalen, kom dan vanavond ook!De avond start om 19.30 uur met muziek en de eerste spreker zal om 20.00 zijn verhaal delen met het publiek. Om 22.00 uur (met uitloop naar 22.30) zijn de sprekers klaar en is er tijd voor napraten in het café onder het genot van een drankje. (Het Cultuurhuis ligt aan de Sittarderweg 145 te Heerlen)

inParkStad Advertentie

Openheid

Deel Je Verhaal wil laten zien dat zo iets ‘eenvoudigs’ als openheid een wereld kan veranderen. Want openheid leidt tot meer verbinding, begrip, preventie, motivatie, normalisering, doorbreken taboes, stigma en dus ook tot meer kracht en energie.

Overlevering

Vroeger was het normaal dat generaties de volgende generaties via verhalen op de hoogte stelde van de geleerde levenslessen. Een eenvoudige maar zeer krachtige manier om elkaar te ondersteunen, verbinden en wijzer te maken. Hoe mooi als we dit niet verloren laten gaan?

Deel je Verhaal Platform

Juist in tijden van crisis/ uitdagingen blijkt dat de kracht van mensen naar boven komt. Wat helpt jou of wat heeft jou geholpen deze periode? Hoe ga je om met deze situatie? Of welke oplossingen heb jij gevonden voor de grootste uitdagingen in je leven? Welke dromen heb je en wat doe je daarmee? En hoe was of is het om je droom waar te maken? Deel Je Verhaal biedt een platform om jouw verhaal te delen. Want soms is het ‘delen’ al voldoende om nieuwe inzichten te krijgen of te geven.

Jouw eigen verhaal

Wil je meer informatie over meedoen? Kijk dan bij Jouw verhaal?
Ook kun je ons volgen op Facebook en twitter

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een bijzondere verzameling of heb je een tip voor een leuk verhaal, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Eén reactie op “‘Deel je verhaal’ – een avond vol inspiratie in het Cultuurhuis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.