Blauw Sjuut vaart voor 66e keer uit (fotoserie)

In Evenementen, Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Blauw Sjuut klaar voor de Togh

Vandaag was het dan zo ver. De Blauw Sjuut ging op weg om de carnaval aan te kondigen. Maar deze traditionele Togh (dit jaar voor de 66e keer gehouden!) kon uiteraard niet van start voordat er een officiële ceremonie op het gemeentehuis gehouden was. Daarna trok de schuit door naar het Pancratiusplein voor de doop van de nieuwe bemanningsleden en de ludieke inzegening door meneer pastoor. Na alle plichtplegingen kon de Togh echt van start. Vandaag zal de schuit al aanmeren op de heerlerbaan, in Simpelveld en Maastrich om morgen de tocht in Voerendaal voort te zetten. Pas op vrijdag vijf februari zal de 19-koppige bemanning weer aanmeren in Heerlen. Hieronder een foto-impressie.

inParkStad Advertentie

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een leuk verhaal of heb je een tip voor de redactie, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Eén reactie op “Blauw Sjuut vaart voor 66e keer uit (fotoserie)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.