Columnisten gezocht voor OogopHeerlen

In Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Columnisten gezocht

Lees jij net als steeds meer mensen de verhalen die op dit blog langs komen? Denk je wel eens, dat zou ik ook kunnen (en misschien wel veel beter)? Heb jij een mening en stop je deze niet onder stoelen of banken? Wordt dan columnist voor OogopHeerlen.

inParkStad Advertentie

Aanmelden

Stuur een mailtje naar: info@oogopheerlen.nl en vertel me waarom het jou leuk lijkt om mee te werken aan dit blog. Wil je of kun je zelf niet schrijven, maar heb je wel een leuk idee voor een item op het blog, laat me dit dan ook vooral weten!

Voorwaarde is dat alle items op het blog over de gemeente Heerlen (dus Heerlerheide en Hoensbroek mag ook) gaan. Naast de geschreven verhalen wordt er bij ieder item een passende foto geplaatst.

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een bijzondere verzameling of heb je een tip voor een leuk verhaal, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Eén reactie op “Columnisten gezocht voor OogopHeerlen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.