Voedselbank Limburg Zuid – het hart op de juiste plek

In Mensen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Voedselbank Limburg Zuid

Vandaag had ik het genoegen op bezoek te mogen bij Hanny en Harry Verweij van de Voedselbank Limburg Zuid. Met een aantal Heerlense ondernemers (en één verdwaalde uit Voerendaal) hebben we voor het Glazen Huis geld opgehaald door de verkoop van shawls. Tijdens de opstart van dit project hebben we echter besloten dat we de opbrengst van de shawls zouden gaan verdelen tussen het Glazen Huis en de Voedselbank. En zo geschiedde. Vandaag zijn we de opbrengst van de verkoop gaan aanbieden. Hanny en Harry hebben tijdens het bezoek honderduit verteld over de gang van zaken binnen deze Voedselbank. Het werd direct duidelijk dat hier oprechte mensen werken die andere mensen echt willen helpen, zonder enig zelfbelang. Daarom is er ter plekke besloten om op korte termijn nog een keer samen te gaan zitten om het complete verhaal van deze Voedselbank op te schrijven. Dit verhaal zal binnenkort hier te lezen zijn.

inParkStad Advertentie

Voedselbank Limburg Zuid

Meer weten? www.voedselbanklimburg-zuid.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.