Nieuwjaarsconcert Harmonie St. Caecilia

In Cultuur, Evenementen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Nieuwjaarsconcert St. Caecilia

Harmonie St. Caecilia geeft vandaag haar traditionele nieuwjaarsconcert op het zeer sfeervolle Kasteel Hoensbroek. Het concert start om 14:30 uur (de deuren openen om 14.00) en duurt tot 17:00 uur en vindt plaats in de grote gehoorzaal. Tijdens deze middag kan er geluisterd worden naar een gevarieerd programma voor en door jong en oud. Er zal gespeeld worden door de drumband, het jeugdorkest en het harmonie orkest. Met dit concert zal het nieuwe jaar zowel feestelijk als muzikaal worden ingeluid.

inParkStad Advertentie

Harmonie St. Caecilia

Website: http://www.st-caecilia-hoensbroek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.