Dit jaar weer Heerlens winnaar LVK?

In Cultuur, Evenementen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

LVK Finale 2016

Vanavond is het weer zover. Ruim 5000 mensen zullen getuige zijn van de finale van het LVK 2016. Met maar liefst twee liedjes uit onze gemeente zou het zomaar kunnen dat er in 2016 weer een Heerlens winnaar van het LVK zal zijn. Het is inmiddels al weer 12 jaar geleden dat wij voor de eerste (en tot nu toe ook enige) keer met de eer gingen strijken. Het duo Paul en Leo maken met het nummer ‘Vasteloavesblood‘ kans om voor de tweede keer de winst te pakken en het duo Vee & Dee hoopt met hun liedje ‘Tis Vasteloavesweër‘ de Bertha Paulissen trofee binnen te slepen.

inParkStad Advertentie

Stem mee!

Wil jij meehelpen om de trofee wederom naar Heerlen te halen, stem dan mee! Afgelopen jaren zijn de stemmen van het publiek vaak doorslaggevend geweest voor de uitslag (en daarbij ging het dan om enkele stemmen), dus stem ook en maak het verschil! Stemmen doe je door een SMS te sturen naar 4422 met daarin jouw top drie (LVK spatie 01 spatie 02 spatie 03). Paul en Leo hebben nummer 18 en Vee & Dee is als nummer 04 aan de beurt. Je kunt ook bellen met nummer 0909-202 70 30.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van stichting LVK. Ook is het LVK te volgen via L1 (tijdens de carnavalsperiode ook wel L11 genoemd!

Evenementenhal Venray

De deuren van de evenementenhal in Venray gaan open om 18.00, om 19.00 uur start het programma en om 22.45 uur is de winnaar bekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.