Heële truf Kirchroa (editie 2016)

In Cultuur, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Heele truf Kirchrao

Heële truf Kirchroa wordt morgenavond voor de derde keer gehouden. Speciaal voor dit concert wordt op de theaterbühne van het Parkstad Limburg Theater ‘Wieëtsjaf d’r Grenspaol’ opgebouwd. Deze kroeg ligt precies op de grens tussen de twee gemeentes. Het concert is een eerbetoon aan twee van de bekendste carnavalsliedjescomponisten uit deze streek, Wiel Knipa en Nico Ploum. Het beloofd een avond vol humor en nostalgie te worden.

De muziek zal worden uitgevoerd door de Koninklijke Harmonie Sint Philomena uit Chèvremont (Kerkrade) en Harmonie TOG uit Welten (Heerlen) die het podium samen met Frits Pelt zullen betreden. De avond zal aan elkaar gepraat worden door Arno Deckers, Hans van der Logt en Mark Hermans en begint om 20.00 uur.

 

julie night sexy blowjob.onlyragazze.com
sessohub.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.